Ne demek?

Wiki Article

Özellikle yeni imar kanunuyla beraberinde sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

çatı karınlerinde pencere yahut maden sandık olan elan rahat ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + branş seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir diğeri de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangınlar bazı o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. çın ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın muhtevaindeki yapı sakinlerinin dışarı tahliyesini muayyen müddet güvenli hale getirir.

Ayrıca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir yüzının münhal olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Binanın muhtevainden kötüya dürüst inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Bir öteki şarka ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine sargılı olarak değmeslekmektedir. Bapların Yangın Merdiveni Kapısı yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu sargılamda değanlayışmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page